Novosti
Животна борба у гуштој шуми. Помозимо породици Анђелковић!

Животна борба у гуштој шуми. Помозимо породици Анђелковић!

У срцу забаченом селу Барелић, на обронцима планине, живи породица Анђелковић. Њихова прича је дубоко дирљива – прича о изгубљеној љубави, борби за опстанак и очајничкој потрази за светлом у тами.

Јелена Анђелковић, храбра мајка троје дивне деце – Лазара (8), Валентине (7) и Драгана (5), суочила се са најтежим изазовима живота након што је њен супруг преминуо пре пет година. Остављена да се сама брине о деци, Јелена се бори из дана у дан да им обезбеди основне услове.

Њихов дом је скромна собица без плафона, у оронулој кући, без струје, на ивици сиромаштва. Без обзира на тешке услове, Јелена се не предаје. За њу, светло наде су управо деца која јој дају снагу да се бори даље.

Замислите малог Лазара, осмогодишњака, који уместо играчака пожели само једну ствар – сијалицу. Сијалицу која би му омогућила да ради домаће задатке. Његова једноставна жеља буди осећај топлине и саосећања у срцима свих који чују за њихову причу.

Породица Анђелковић није сама у својој борби. Покрећемо велику акцију како бисмо обезбедили нови дом за Анђелковиће, кућу која ће им пружити удобност, сигурност и наду за бољу будућност.

Ваша помоћ је од пресудног значаја. Свака донација, без обзира на висину, доприноси достизању циља.
Можете донирати путем банковног рачуна, ПаyПал-а, платним картицама на сајту или слањем СМС поруке на број 5800. Цена поруке је 200 динара.

Нека наша љубав и подршка обасја пут породице Анђелковић и донесе им наду и осмех на лице. Заједно можемо учинити велике ствари. Јер, једина нада њима смо управо ми!


РАЧУН ЗА ДОНАЦИЈЕ: 200-3453980101008-90
Прималац: Фондација “Тамара Мисирлић”
Сврха уплате: Помоћ породици Анђелковић

Девизни:
RS35200345398010198860
SWIFT/BIC: SBPORSBG

PayPal: fondacijatamaram@gmail.com

Онлајн донације: https://tamaramisirlic.com/donacije/

СМС на 5800
Цена поруке је 200 динара!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *