Novosti
Васкршња радост у Косовском Поморављу: Пакетићи за наше најмлађе!

Васкршња радост у Косовском Поморављу: Пакетићи за наше најмлађе!

Са великим задовољством вам представљамо детаље о једном од најрадоснијих пројеката ове године — доделу Васкршњих пакетића коју је Фондација „Тамара Мисирлић“ реализовала у сарадњи са Канцеларијом за младе Гњилане.
Овај догађај је обухватио не само Гњилане, већ и многа друга места широм Косовског Поморавља, уносећи радост у срца наших најмлађих суграђана.

Акција је организована са посебном пажњом према предшколској деци и ученицима од првог до четвртог разреда основних школа.
Пакетићи су подељени у подручју који је укључивао Прековце, Бостане, Извор, Јасеновик, Коретиште, Стражу, Паралово, Понеш, Кусце, Макреш, Станишор, Шилово, Кметовце и, наравно, Гњилане.
Свако од ових места представља специфичну заједницу са својим јединственим културним карактеристикама.

Васкршњи празници, који симболизују нови почетак и обнову, идеално су време за овакве акције. Наш тим је, уз изузетну подршку Канцеларије за младе и локалних општина, посветио посебну пажњу да свако дете доживи радост празника. Такође, овај догађај је био прилика да се млади у овим заједницама осете вреднованим и видљивим, што је посебно важно за њихово самопоуздање и развој.

Захваљујући тимском раду и заједничкој посвећености, успели смо да видимо непроцењиве осмехе на лицима деце док су добијала пакетиће. Такви тренуци су подсетник зашто је наша мисија тако важна и мотивација да наставимо са сличним иницијативама које унапређују животну средину и пружају подршку нашим младим генерацијама.

Уверени смо да овакви догађаји доприносе јачању заједнице и стварању светлије будућности за све нас, а посебно за нашу децу. Хвала свима који су учествовали и подржали овај пројекат, ваша подршка је кључна за наш даљи рад и успех.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *