Novosti
Усељење Немање и Јованке у нови дом

Усељење Немање и Јованке у нови дом

Драги пријатељи и донатори,

Са великом радошћу и поносом обавештавамо вас да су се јуче Немања и Јованка Петровић из Рековца коначно уселили у свој нови дом! Овај тренутак не би био могућ без ваше несебичне подршке, саосећања и великодушних донација које сте пружили током наше хуманитарне акције.

Нови Почетак

Кућа која је јуче постала њихов нови дом изграђена је захваљујући бројним донацијама и добрим људима широм света. Ова модерна, топла и сигурна кућа опремљена је свим потребним садржајима како би се Немања и Јованка осећали комфорно и сигурно. Нема више прокишњавања, недостатка основних санитарних услова и страха од зиме.

Речи Захвалности

Јованка и Немања су дирнути подршком коју су добили. Јованка нам је са сузама радосницама рекла: „Хвала вам свима од срца. Овај дом није само кућа, ово је доказ да нисмо сами и да постоје људи великог срца који су спремни да помогну у тешким тренуцима.“

Наставак Подршке

Иако су се Немања и Јованка сада уселили у свој нови дом, наша фондација наставља да им пружа подршку. Немањино здравствено стање захтева континуирану негу и лекове, па вас позивамо да и даље, колико сте у могућности, помажете породици Петровић.

Како Можете Помоћи

Донације и даље можете слати на:

  • Динарски рачун: 200-3453980101008-90
  • Девизни рачун: RS35200345398010198860
  • PayPal: fondacijatamaram@gmail.com
  • Онлајн донације: tamaramisirlic.com
  • СМС донације: Пошаљите број 1 на 5800 (цена поруке је 200 динара)

Хвала вам што показујете да саосећање и хуманост и даље постоје у нашем свету. Заједно можемо наставити да чинимо разлику и помажемо онима којима је помоћ најпотребнија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *