Politika korišćenja

Politika korišćenja vebsajta humanitarne fondacije „Tamara Misirlić“ koja se nalazi na domenu tamaramisirlic.com, glasi:

  1. Sva sadržina na vebsajtu tamaramisirlic.com, uključujući tekst, slike, video snimke, audio zapise i druge materijale, je vlasništvo fondacije „Tamara Misirlić“ i/ili naših licencenata i zaštićena je autorskim pravom i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu.

  2. Korisnici vebsajta mogu preuzeti i koristiti sadržaj samo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu. Ne smeju distribuirati, menjati, prenositi, ponovo objavljivati ili koristiti sadržaj vebsajta u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja fondacije „Tamara Misirlić“.

  3. Korisnici vebsajta se obavezuju da neće koristiti sadržaj vebsajta na način koji je štetan, uvredljiv, klevetnički, vulgarni ili na bilo koji drugi način neprikladan.

  4. Fondacija „Tamara Misirlić“ ne garantuje tačnost, potpunost ili ažurnost sadržaja na vebsajtu. Fondacija se ne može smatrati odgovornom za bilo kakve štete nastale kao posledica korišćenja sadržaja vebsajta.

  5. Fondacija „Tamara Misirlić“ zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni politiku korišćenja vebsajta bez prethodnog obaveštenja.